Cursussen

Het MEDIA ATELIER DELFSHAVEN is de media speel- en werkplaats voor alle Delfshavenaren. Jong tot oud kunnen hier hun mediatalent ontdekken en ontwikkelen; “Leren door te doen.” Onze cursussen zijn praktisch met aandacht voor techniek en beeld. Aan de hand van verschillende opdrachten ga je aan de slag met jouw creativiteit.

De cursussen zijn voor:

Kids:  10 t/m 12 jaar

Tieners: 13 t/m 17 jaar

Jongeren: 18 t/m 30 jaar

Volwassenen: 30 jaar en ouder

Wijk- en zelforganisaties uit Delfshaven

Op woensdag 5 oktober is het tweede seizoen van het project ‘Coolhaven Connect’ gestart. Je kunt je bij Coolhaven Connect het hele jaar door aanmelden als crewlid.  Dus heb je interesse meld je dan direct nu als crewlid aan (verwachte wekelijkse inzet 4 – 8 uur).

In de week van 10 april, van 19.00 tot 21.00 uur, starten voor jongeren en volwassenen, afhankelijk van de animo, een of meer reeksen masterklassen.

Denk aan de vierdelige cursus ‘Podcast maken’ . De kosten hiervoor zijn 120 euro, alleen deze is voor crewleden van Coolhaven Connect helemaal gratis. Andere door MAD aangeboden cursussen en/of individuele coachingsopties  zijn;  Beats maken, Storietelling, Camjo en videotechniek gepland, Monteren in Premiere Pro of Da Vinci Resolve,  Website-/ webshopontwerp met wordpress, Fotografie, ondernemerschap en/of Branding en online marketing.

Hiernaast zullen er ook nog enkele cursussen/ masterclassreeksen door de crew van Coolhaven Connect worden ingepland.

De starters en intermediate cursussen beats maken voor kids, gaan op dinsdag 1 november van start, zowel voor kids (tot 15 jaar) alsmede ook voor jongeren (& volwassenen) vanaf 16 jaar.

Jonger dan 18 jaar: Geen geld, toch deelnemen!!!

-Het Jeugdfonds Cultuur sponsort-

Eenoudergezinnen van kinderen tot en met 17 jaar, met een inkomen lager dan € 1.400,- per maand en bij twee-oudergezinnen lager dan € 1.600,- per maand, kunnen het volledige cursusgeld vergoed krijgen via het Jeugdfonds Cultuur.  www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam. Woon je in Schiedam is een gemeentelijke bijdrage boven je 18e ook mogelijk.