Cursussen

Het MEDIA ATELIER DELFSHAVEN is de media speel- en werkplaats voor alle Delfshavenaren. Jong tot oud kunnen hier hun mediatalent ontdekken en ontwikkelen; “Leren door te doen.” Onze cursussen zijn praktisch met aandacht voor techniek en beeld. Aan de hand van verschillende opdrachten ga je aan de slag met jouw creativiteit.

De cursussen zijn voor:

Kids:  10 t/m 12 jaar

Tieners: 13 t/m 16 jaar

Jongeren; 18 – 29 jaar

Volwassenen; 29 jaar en ouder

Wijk- en zelforganisaties uit Delfshaven

Op donderdag 3 februari start het project ‘Coolhaven Connect’. Hiervoor zijn nog enkele deelnamenplekken beschikbaar.  Vanaf begin mei gaat ook (o.v.b.) een vervolg traject van start. Dus heb je interesse geef je dan direct nu al op.

De intermediate cursus beats maken voor kids gaat op dinsdag 7 februari van start,. Hiervoor kunt u zich ook nog inschrijven.

Vanaf dinsdag 7 maart  is het ook mogelijk om in te schrijven voor de tweede basiscursus  ‘beats maken’ zowel voor kids (tot 15 jaar) alsmede ook voor jongeren (& volwassenen) vanaf 16 jaar.

Jonger dan 18 jaar; Geen geld, toch deelnemen!!!

Het Jeugdfonds Cultuur sponsort

Eenoudergezinnen van kinderen tot en met 17 jaar, met een inkomen lager dan € 1.400,- per maand en bij twee-oudergezinnen lager dan € 1.600,- per maand, kunnen het volledige cursusgeld vergoed krijgen via het Jeugdfonds Cultuur.  www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam. Woon je in Schiedam is een gemeentelijke bijdrage boven je 18e ook mogelijk.