COACHING MUZIEKPRODUCTIE 2022-2023

Maatwerkcursussen Beats maken &

individuele productie-coaching

Voor volwassenen en jongeren zijn individuele maatwerkcursussen (om te leren met diverse muziekproductiesoftware te werken) en/of  coaching, bij de productie van eigen tracks, via MAD ook mogelijk.    Er wordt gewerkt met het programma  Ableton Pro, de software waar professionele producers ook mee werken, maar voor maatwerk cursussen is ook coaching bij Logic mogelijk. De kosten hiervoor variëren van € 75,- tot € 60,- euro per uur.

Geen geld, toch meedoen!!

Eenoudergezinnen van jongeren tot en met 17 jaar, met een inkomen minder dan € 1.400,- per maand en tweeoudergezinnen met een lager inkomen dan € 1.600,- per maand kunnen het volledige cursusgeld vergoed krijgen via het Jeugdfonds Cultuur. Jongeren tot en met 28 jaar woonachtig  in Schiedam kunnen ook van een soortgelijke regeling gebruik maken. Zit je inkomen boven deze bedragen, maar toch geen geld voor deze cursus? Ook dan zijn er mogelijkheden. Neem dan even contact met ons op of met een link- of wijknetwerker van Team Toekomst; info@teamtoekomst.nl. Zie voor meer informatie ook op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

 

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet