Team

Het Media Atelier Delfshaven (MAD) is een initiatief van UitJezelf, het Rotterdamse netwerk van onderwijs- en mediaprofessionals. UitJezelf is als nonprofit-organisatie onder andere actief op het gebied van media-educatie en wijkparticipatie. Daarbij staat bij UitJezelf talentontwikkeling voorop. Door het aanjagen van de eigen kracht van bewoners, activering en participatie, draagt UitJezelf  (www.uitjezelf.nu) bij aan het versterken van de zelfredzaamheid van Rotterdammers.

Het MAD maakt daarbij gebruik van diverse experts en coaches op het gebied van media, strategie en wijkgericht ondernemen en activeren.

 

Coaching and vakexpertise

Syl Delissen
Branding & start-up & communicatiestrategie

Heb je grootste plannen, of pak je liever iets kleiners aan? Ik zorg ervoor dat jouw ideeën en dromen omgezet worden in goed uit te voeren plannen. Ik breng focus aan, en laat je zien hoe je met zeer beperkte middelen grote dingen kunt bereiken. Daartoe behoren alle middelen die we maar tot onze beschikking hebben, van douchetegel tot telefoon. Met mijn bedrijf Firestarter heb ik jarenlange ervaring als businesscoach en merkstrateeg voor starters en startups, daarnaast ben ik docent aan Hogeschool Rotterdam, bij de opleiding Communicatie en Multimedia Design.

Andre Pijnappel
videotechniek en scenario

Hoe vergroot jouw camerawerk en montage de verbeeldingskracht? André Pijnappel van Dive TV leert jou de finesses. Wat wil jouw bewonersinitiatief Delfshaven en/ of  jouw doelgroep tonen? André Pijnappel is en ervaren Rotterdamse filmmaker, met een uitgebreide showreel, variërend van commerciële opdrachten voor bedrijfsleven en overheidsinstellingen, programma’s voor Open Rotterdam en momenteel gevraagd als scenarist en regisseur voor een aantal grotere filmprojecten.

Hugo Post
Offline communicatie, regie AV-productie, organisatieontwikkeling & wijkparticipatie

Dankzij mijn jarenlange ervaring als opbouwwerker en sociaal ondernemer, heb ik mij ontwikkeld tot coach en adviseur bij de ontwikkeling en begeleiding van wijkprojecten en sociaal maatschappelijke start-ups. Het vergroten van maatschappelijke betrokkenheid door tevens bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling is voor mij een grote drijfveer om hier in Rotterdam te werken.

Viviane Strik
Online media, stopmotion & programmeren

“Het is mijn passie om de kracht en pracht van nieuwe media te kunnen inzetten en overbrengen. Dankzij het MAD heeft straks ieder wijkinitiatief die dat wil zijn of haar eigen; activiteiten-wijzer app, de boodschap voor de buurvrouw-app, veeg je straatje schoon-app, samen staan we sterkapp.”

Nils Hilbers
WordPress webdesign – basis & vervolg
Nils Hilbers is ontwerper en eigenaar van het creatieve Ontwerpburo Lichting98 in Rotterdam. Hij startte het bureau al tijdens zijn studie aan de Design Academy Eindhoven, en noemde het naar zijn afstudeerjaar 1998. Nils ontwerpt en bouwt al meer dan twintig jaar websites en werkt al ruim acht jaar daarvan met WordPress. Hij heeft al meer dan veertig websites opgeleverd die met WordPress zijn gemaakt. Websites met uiteenlopende eigenschappen en functionaliteiten voor opdrachtgevers in onder meer gezondheidszorg, bouw, kunst en cultuur, midden- en kleinbedrijf en dienstverlening. Nils werkt al vele jaren als docent van creatieve webdesign-cursussen voor volwassenen. Onder meer voor de SKVR, Opatel & Beeldfabriek010, maar ook voor zakelijke opdrachtgevers.
 
Simone Diop
Branding, ondernemerschap & persoonlijke ontwikkeling

Coach Coolhaven Connect
Mijn Roots zijn Nederlands/ Senegalees en ben woonachtig in Rotterdam. Mijn opvoeding is grotendeels internationaal en heb dus veel tijd in het buitenland doorgebracht, zowel als kind en als young professional. Ik ben altijd heel divers bezig en ben eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.Momenteel werk ik deeltijd voor de Hogeschool Rotterdam waar ik doceer en onderwijs ontwikkel, adviseer ik sociale ondernemingen en geef ik workshops gerelateerd aan branding, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. De wereld om ons heen is altijd in beweging. Ik haal het meeste plezier uit nieuwe ontmoetingen en het ontdekken (en verder ontwikkelen) van ieders talenten.

Sandra Zegarra Patow
Fotografie, D.J.

Ik ben een Peruaanse kunstenaar die is afgestudeerd aan IMD (Interactive Media Design) aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Ik creëer beelden die op het snijvlak van harmonie en vreemd liggen. Door vervormde lichamen, dromerige patronen en door gebruik te maken van het kleurenpalet van de natuur, nodigen de kunstwerken die ik bedenk, de kijkers uit om een ​​glimp van mijn geest op te vangen. Van kleins af aan realiseerde ik me, dat ik dit op professioneel niveau wilde doen. Ik ben toen gaan studeren aan de Grafisch Lyceum Rotterdam, waar ik vanwege mijn vorderingen een klas mocht overslaan. Na zes succesvolle jaren ben ik afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende kunst met een IMD-bachelordiploma. Na mijn studie ben ik een korte tijd gaan werken in het Eye Museum in Amsterdam voor een aantal VR reality tentoonstellingen. Ondertussen werkte ik verder aan mijn fotografieprojecten, ik organiseer evenementen draai als D.J. en verzorg sinds kort ook voor MAD workshops fotografie.