Coolhaven Connect seizoen 2, van start

De podcast voor Rotterdamse jongeren !!!!

Vanaf woensdag 5 oktober gaat het tweede seizoen van  ‘Coolhaven Connect’ van start met een Meet-up in de Culturehub. Het thema is; Deel, wat jou bezig houdt!’. Coolhaven connect is de on- en offline community voor Young professionals en jongeren uit Rotterdam (-west). Ieder voor- en najaar starten we met een nieuwe kerngroep. Deze komt iedere woensdag van 18.30 tot 20.00 uur bij elkaar, waarbij de nadruk ligt op storytelling, contentcreatie, communitybuilding en communitybridging. Iedere eerste woensdag van de maand organiseren we een Meet-up in de Culturehub, welke telkens in kleine productieteams worden voorbereid. Iedere meet up wordt op gezet rond relevant thema. Waarbij we hierover dan ook tevens via de opname van maandelijkse podcasts (of een andere uiting) verslag van doen.

Coolhaven Connect richt op de Young professionals en jongeren van 18 tot en met 29 jaar.

Als crew lid van Coolhaven Connect, ben je gedurende 16- 20  weken beschikbaar voor gemiddeld 4 tot 8 uur per week, om in jezelf en in het Coolhaven Connect te investeren. Daarmee draag je bij aan onze community en ga jij jouw zelfleiderschap en je mindset een positieve een boost geven. Raak je vertrouwd met persoonlijke storytelling, vergroot je je netwerk. Leer je alles over hou jij samen met andere jongeren in een team goed een podcasts kunt maken, hoe je dat met een eigen social mediastrategie kunt ondersteunen. Ook worden en vanuit Coolhaven Connect iedere maandag masterklassen (in maandelijkse reeksen) verzorgd, waarbij de kerngroep, crew van Coolhaven Connect het merendeel van de cursussen zelf programmeert. Thema’s voor masterklassen bij Coolhaven Connect zijn mediaskills, ondernemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling (persoonlijk leiderschap).

Dus wil jij ook samen met andere jongeren bouwen aan een netwerk waar je blij van wordt en op kunt leunen en dat iedere maand toffe meet ups organiseert en een mooie podcast aflevert? Wil jij ook aan de slag met storytelling,  organiseren, presenteren, redactioneel voorbereiden en netwerken? Meld je dan nu aan voor ‘Coolhaven Connect’.

De deelname is dankzij bijdragen van de gemeente Rotterdam en Cultuur Concreet helemaal gratis en je kunt dan ook aan het overige aanbod van masterklassen en cursussen vanuit MAD helemaal gratis meedoen. Wil je alleen aan een enkele masterklas reeks (=meedoen, betaal je het reguliere cursusgeld van €120,- per cursus.

Communitybuilding staat voor het versterken van de eigen peergroup, communitybridging gaat over het leggen van vriendschappen en samenwerkingsverbanden tussen in Rotterdam-west opgegroeide danwel als student gehuisveste jongeren. Hiertoe werkt Media Atelier Delfshaven met mediadocenten die allen zelf ook binding met Delfshaven hebben en/ of ook rolmodellen zijn voor de jongeren die we met MAD gaan bedienen.

Je krijgt mastklassen en coaching van Rotterdamse (young) professionals die jouw zelfvertrouwen, en skills naar een second level brengen; Het begeleidingsteam bestaat onder andere uit; Simone Diop (branding, marketing en personal coaching), Sandra Zegara Patow (fotografie), Abdel Ouali (videocontent & productie) en Hugo Post (projectmanagement, coaching, regie & productie).

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet