Coolhaven Connect seizoen 2 gestart, aanmelden is nog mogelijk.

De podcast voor Rotterdamse jongeren !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=FpOpUc5vfBw

Woensdag 5 oktober is het tweede seizoen van  ‘Coolhaven Connect’ van start gegaan met een Meet-up in de Culturehub. Het thema was; Deel, wat jou bezig houdt!’. Coolhaven connect is de on- en offline community voor Young professionals en jongeren uit Rotterdam (-west). Ieder voor- en najaar starten we met een nieuwe kerngroep. Deze komt iedere woensdag van 18.30 tot 20.00 uur bij elkaar, waarbij de nadruk ligt op storytelling, contentcreatie, communitybuilding en communitybridging

Elke nieuwe crewmember, wordt het eerste half jaar individuele gecoacht om zijn/haar eigen ontwikkeling een boost te kunnen geven. .

 

 

Van daaruit organiseren we iedere eerste woensdag van de maand een Meet-up in de Culturehub, welke telkens in kleine productieteams worden voorbereid. Iedere meet up wordt op gezet rond relevant thema. Waarbij we hierover dan ook tevens via de opname van maandelijkse podcasts (of een andere uiting) verslag van doen.

Coolhaven Connect richt op de Young professionals en jongeren van 18 tot en met 29 jaar.

Als crew lid van Coolhaven Connect, zet je je gedurende vier tot zes maanden gemiddeld 4 tot 8 uur per week in, om in jezelf en in de (Coolhaven Connect) Community te investeren. Daarmee draag je bij aan onze community en ga jij jouw zelfleiderschap en je mindset een positieve een boost geven. Je raakt vertrouwd met persoonlijke storytelling en vergroot je je netwerk. Ook leer je over hoe jij samen met andere jongeren en Young professionals een goed team kunt vormen, je podcasts kunt maken, hoe je dat met een eigen social mediastrategie kunt ondersteunen en hoe je daarmee impact maakt.

Als onderdeel van dit traject worden er regelmatig vanuit Coolhaven Connect iedere maandag masterklassen (in maandelijkse reeksen) verzorgd. De kerngroep, crew van Coolhaven Connect programmeert daarbij het merendeel van deze masterklassen zelf. Thema’s voor masterklassen bij Coolhaven Connect zijn mediaskills, ondernemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling (persoonlijk leiderschap).

De eerste reeks masterklassen start op maandag 12 december aanstaande. In vier masterklassen ‘Spoken Word’ zal Adeiye Tjon, beter bekend als MC Complex de deelnemers (beginners of gevorderd) ondersteunen in hen schrijfvaardigheden en hen performance. Aanmelden kan via deze webesite.

Wil jij ook samen met andere jongeren bouwen aan een netwerk waar je blij van wordt en op kunt leunen en dat iedere maand toffe meet ups organiseert en een mooie podcast aflevert? Wil jij ook aan de slag met storytelling,  organiseren, presenteren, redactioneel voorbereiden en netwerken? Meld je dan nu aan voor ‘Coolhaven Connect’.

De deelname is dankzij bijdragen van de gemeente Rotterdam en Cultuur Concreet helemaal gratis en je kunt dan ook aan het overige aanbod van masterklassen en cursussen vanuit MAD helemaal gratis meedoen. Wil je alleen aan een enkele masterklas reeks (=meedoen, betaal je het reguliere cursusgeld van €120,- per cursus.

Communitybuilding staat voor het versterken van de eigen peergroup, communitybridging gaat over het leggen van vriendschappen en samenwerkingsverbanden tussen in Rotterdam-west opgegroeide danwel als student gehuisveste jongeren. Hiertoe werkt Media Atelier Delfshaven met mediadocenten die allen zelf ook binding met Delfshaven hebben en/ of ook rolmodellen zijn voor de jongeren die we met MAD gaan bedienen.

Je krijgt mastklassen en coaching van Rotterdamse (young) professionals die jouw zelfvertrouwen, en skills naar een second level brengen; Het begeleidingsteam bestaat onder andere uit; Simone Diop (branding, marketing en personal coaching), Abdel Ouali (videocontent & productie) en Hugo Post (projectmanagement, coaching, regie & productie).

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet