Masterclass reeks Spoken Word start maandag 12-12-2022

Ontwikkel en/of verbeter in 4 weken je schrijfvaardigheden en je performance!!!

Op maandag 12 december start om 19.00 uur  de reeks van vier masterklassen ‘Spoken word’. De masterclassen duren elk 2,5 uur , tot aan 21.30 uur. Deze worden verzorgd door Adeiye Tjon, beter bekend als MC Complex.  De andere masterclassen zijn op 19 december, alsmede op 9 en 23 januari 2023. Zo werk jij in twee maanden in een inspirerende groep en onder begeleiding aan jouw vaardigheden als storieteller.  De kosten hiervoor zijn € 120,-. Hiervoor kom je vier maal tweeenhalf uur bijeen. De masterclassen worden gehouden in het Wijktrefpunt Coolhaven, Oostkousdijk 14-A
3024 CM Rotterdam. Ben je al actief kernlid van Coolhaven Connect, of wil je dit worden, dat kun je de masterklassen volledig gratis volgen.

Spoken word is in essentie de kunst van het gesproken woord, van het verhalen vertellen. In vier sessies geeft Adeiye handvatten om zowel als beginner, maar ook als gevorderde voordrachtskunstenaar, aan de slag te gaan. Adeiye focust op wat jij wilt vertellen, om zo jouw sterke kanten te versterken en jouw schrijf- en voordrachtsskills een boost te geven. Aan de hand van korte schrijfopdrachten leer je o.a. om altijd inspiratie te vinden, krijg je een verdieping in kleurrijk schrijven en maak je kennis via ritmisch dichten en songwriting met verschillende disciplines.

Adeiye richt zich daarbij niet alleen tot het schrijfproces. Als podiumkunstenaar is het niet alleen belangrijk wat je zegt. Het is vooral van belang, hoe je iets zegt. Tijdens de sessies zul je aan de hand van directe feedback jouw performance versterken, door bewust te leren spelen met de ‘intentie’ en ‘stemgebruik’. Je leert via verschillende theater/podium technieken om sterk op het podium te staan en zo je eigen verhaal te kunnen vertellen.

De masterclassen zijn gericht op young professionals maar ook op andere volwassenen, die niet of nog minder ervaren zijn met storietelling. Ongeacht je ervaring krijg je gerichte coaching op maat, om jouw vaardihgheden naar een next level te brengen.

Ook jongeren vanaf zestien jaar kunnen worden aangemeld. Hebben je ouders minder geld, kun je waarschijnlijk dankzij het JSCF toch meedoen. Zie voor meer informatie ook op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

Er is beperkt plek dus geef je wel tevoren op om teleurstelling te voorkomen, via; info@mediaatelierdelfshaven.nl, of via de onderstaande link;

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet