Coolhaven Connect

Maak impact, ontwikkel persoonlijk leiderschap en bouw mee aan onze on- en offline community

Het tweede seizoen van Coolhaven Connect is alweer in volle gang. Inmiddels kijken we terug op een vijftal meet-up’s in de Culturehub gestart, en ook voor  april staat de volgende al weer ingepland. Coolhaven Connect is het project voor young professionals en  jongeren uit en rondom Rotterdam West. De huidige crew van Coolhaven Connect is nog opzoek naar wat versterking. Als Coolhaven crewlid kun je daarbij gratis deelnemen aan de vanuit MAD georganiseerde masterclassen. Daarvoor wordt dan wel verwacht dat je tenminste voor 16 tot 20 weken zo’n 4 tot 6 uur als vrijwillig crewlid beschikbaar  bent. Meld je daarom nu direct voor een kennismakingsgesprek aan zodat we de cursus opbouw aan jou ambitie kunnen aanpassen.

Iedere woensdag komt de crew van Coolhaven Connnect van 18.30 t/m 20.00 uur bijeen, om met elkaar te werken aan netwerkontwikkeling, storytelling en persoonlijk leiderschap.

Iedere eerste woensdag van de maand wordt er een offline meet-up in de Culture hub georganiseerd. Hiervoor zijn young professionals en jongeren uit of rondom Rotterdam (-west) welkom. De eerstvolgende meet-up is op woensdag 12 april.

Coolhaven Connect richt zich specifiek op  jongeren van achttien tot dertig jaar, die zelf met met ondernemendheid in het leven willen staan, en impact willen maken. Daarvoor worden ze gecoacht en ga je met eventorganisatie en contentcreatie aan de slag. Zo wordt er regelmatig een podcast gedropt via Podbean, Itunes en Spotify.

Ieder voor- en najaar kun je als young professional/ jongere in – en uitstromen bij de Coolhaven Connect Crew. Ben je geïnteresseerd? Stuur even een mailtje via de cursuspage. Je wordt dan op korte termijn voor een informatie en intake gesprek uitgenodigd.

Welke masterklas wil jij volgen?

Afgelopen maanden heeft Adeye Tjon een reeks van vier masterklassen Spoken Word verzorgd.

Daarnaast hebben is het ook mogelijk om individueel of in groepsverband masterklassen en coaching op het gebied van ‘Beats maken’, ‘video- en Camjotechniek’, fotografie, Podcasten, Ondernemerschap en communicatiestrategie voor je eigen (zelforganisatie en/of bedrijf) te krijgen. Aanmelden kan via de pagina Cursus hier op de website, of stuur even een mailtje voor meer informatie.

Ook jongeren vanaf zestien jaar kunnen hiervoor worden aangemeld. Eenoudergezinnen van kinderen en jongeren tot en met 18 jaar, met een inkomen minder dan € 1.400,- per maand en twee-oudergezinnen met een lager inkomen dan € 1.600,- per maand kunnen het volledige cursusgeld vergoed krijgen via het Jeugdfonds Cultuur en dan ook een voordelig jaartraject afnemen. Zit je inkomen boven deze bedragen, maar toch geen geld voor deze cursus, ook dan is er wellicht wat mogelijk. Neem dan even contact met ons op of met een link- of wijknetwerker van Team Toekomst; info@teamtoekomst.nl. Zie voor meer informatie ook op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

Er is beperkt plek dus geef je wel tevoren op om teleurstelling te voorkomen, via; info@mediaatelierdelfshaven.nl

Wat is MAD?

Media Atelier Delfshaven

Media-technologie wordt steeds belangrijker. Sociale media vormen de basis voor effectieve communicatie, ook om jouw buurtgenoten te bereiken. Daarbij is Nieuwe media een manier om jezelf creatief te ontwikkelen en te profileren.

In de MAD-cursussen worden tips en tricks aangereikt, hoe je de bestaande sociale media (effectiever) kunt inzetten.

MAD is de opleidingsplek, werkplaats en inspiratieplatform voor media-technologie en communicatie. MAD richt zich op alle in Delfshaven actieve bewonersinitiatieven, maar is er ook voor startende ondernemers en alle andere Rotterdammers die hun media-skills willen verbeteren.

Cursusaanbod in ontwikkeling

Zou jij graag iets willen leren binnen een cursus die wij nog niet aanbieden of zou je zelfs bij ons willen doceren? Ons programma is nog in ontwikkeling. Laat ons dus gerust weten wat jij graag wilt.

Coolhaven Connect de jongeren werkplaats voor mediaskills en ondernemerschap

MAD wil van Delfshaven een broedplaats van uit de wijk opkomende sociaal & cultureel ondernemers maken. Ben jij bezeten van sociale media en wil jij online mediatechniek creatief inzetten? Word dan ook een crewlid van  ‘Coolhaven connect’.

Het MAD helpt jou een eigen onderneming op te zetten maar ook om als ondernemer een vervolgstap te kunnen maken naar verdere omzetvergroting.  MAD biedt jou coaching en de begeleiding op maat om jouw onderneming op maat tot een (groter) succes te maken. Van een gratis brainstorm-uur, via cursussen tot aan een intensief begeleidingstraject. Maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Neem Contact