Wat is MAD?

Media Atelier Delfshaven

Media-technologie wordt steeds belangrijker. Sociale media vormen de basis voor effectieve communicatie, ook om jouw buurtgenoten te bereiken. Daarbij is Nieuwe media een manier om jezelf creatief te ontwikkelen en te profileren.

In de MAD-cursussen worden tips en tricks aangereikt, hoe je de bestaande sociale media (effectiever) kunt inzetten.

MAD is de opleidingsplek, werkplaats en inspiratieplatform voor media-technologie en communicatie. MAD richt zich op alle in Delfshaven actieve bewonersinitiatieven, maar is er ook voor startende ondernemers en alle andere Rotterdammers die hun media-skills willen verbeteren.

 

Individuele talentontwikkeling

Na een geweldige start van de Gameclub in 2019, hopen we  nu de lockdown er weer bijna afgaat binennkort ook het vervolg van de Gameclub te kunnen aankondigen.

Tevens zal, bij voldoende aanmeldingen nog deze maand de cursus WordPress online van start kunnen gaan:

  • Cursus WordPress(eng): 28 mEI – 9 juli

Jongeren tot en met 18 jaar kunnen het cursusgeld hiervan volledig via het JeugdCultuurFonds vergoed krijgen.

Meld je dus nu gerust aan via mediaatelierdelfshaven@gmail.com. Voor meer info, click op onderstaande link:

Cursussen folder MAD GAMECLUB DEF

Voor Website ontwerp met WordPress (Nederlands) wordt ook een nieuwe cursus verwacht.

Zou jij graag iets willen leren binnen een cursus die wij nog niet aanbieden of zou je zelfs bij ons willen doceren? Ons programma is nog in ontwikkeling. Laat ons dus gerust weten wat jij graag wilt.

 

De Wijk-academie Delfshaven

De wijkacademie staat momenteel na de eerste twee succesvolle edities op on hold.  De Wijkacademie helpt wijkinitiatieven en lokale start ups en startende ondernemers, effectief en resultaat gericht te communiceren. Tijdens de wijk-academie  werken vijf tot zes wijkinitiatieven aan de verdere ontwikkeling en uitvoering van hun communicatiestrategie. In het verlengde van de wijkacademie wil MAD ook terugkerende netwerk en inspiratiebijeenkomsten gaan organiseren.

 

Werkplaats voor zelfstandig ondernemerschap

MAD wil van Delfshaven een broedplaats van uit de wijk opkomende (sociaal) ondernemers maken. Durf jij het aan je als startup te ontwikkelen? Heb jij een goed idee en doorzettingsvermogen?

Het MAD helpt jou een eigen onderneming op te zetten maar ook om als ondernemer een vervolgstap te kunnen maken naar verdere omzetvergroting.  MAD biedt jou coaching en de begeleiding op maat om jouw onderneming op maat tot een (groter) succes te maken. Van een gratis brainstorm-uur, via cursussen tot aan een intensief begeleidingstraject. Maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Neem Contact