Coolhaven Connect, gestart

De podcast voor Rotterdamse jongeren !!!!

Vanaf donderdag 3 februari gaat  ‘Coolhaven Connect’ van start. Dit is een twaalf weken durend traject waarbij jongeren (uit West) zelf podcasts gaan maken over die onderwerpen die voor hen relevant zijn.

De nadruk bij ‘Culturehaven’ richt op de jongeren van 21 tot en met 30 jaar. Ben je super gemotiveerd kun je echter al vanaf je 17e jaar al aanmelden. Via een inspiratieprogramma van drie maanden, ga jij met de via MAD beschikbare multimediafaciliteiten (@ GeeGee Contentcreation LAB) aan de slag met storytelling, contentcreatie, communitybuilding en communitybridging. Vanaf vanaf week zeven ga je in kleine productieteams daar ook zelf via eigen podcasts verslag van doen.

In twaalf weken tijd ga jij jouw zelfvertrouwen een boost geven, leer je alles over hou jij samen met andere jongeren in een team goede podcasts kunt maken, en hoe je dat met een eigen social mediastrategie kunt ondersteunen.

Dus wil jij leren presenteren, redactioneel de uitzendingen voorbereiden, leren filmen en socials vormgeven? Meld je dan nu aan voor ‘Coolhaven Connect’.

De deelname is dankzij bijdragen van de gemeente Rotterdam en Cultuur Concreet helemaal gratis.

Communitybuilding staat voor het versterken van de eigen peergroup, communitybridging gaat over het leggen van vriendschappen en samenwerkingsverbanden tussen in Rotterdam-west opgegroeide danwel als student gehuisveste jongeren. Hiertoe werkt Media Atelier Delfshaven met mediadocenten die allen zelf ook binding met Delfshaven hebben en/ of ook rolmodellen zijn voor de jongeren die we met MAD gaan bedienen.

Je krijgt les en coaching van Rotterdamse professionals die jouw zelfvertrouwen, en vaardigheden naar een second level brengen; Het begeleidingsteam bestaat onder andere uit; Simone Diop (branding, marketing en personal coaching), Sandra Zegarra Patow (fotografie), Raemy Abdelsalam (videocontent & productie) en Hugo Post (projectmanagement, coaching, regie & productie).

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet