MAD Sport Experience (Herfstevent Delfshaven)


Op zondag 17 oktober en 24 oktober organiseren MAD in het kader van de Summer Games en Herfstevent Delfshaven een MAD SportExperience. De MAD Sportexperience Delfshaven bestaat uit een combinatie van gaming en fysieke activiteiten. Deze vindt plaats op zondag 17 oktober bij het Cruyffcourt aan de Mayflowerstraat (Schiemond) en op zondag 24 oktober in de gymzaal bij Coloniastraat in Coolhaven. De MAD Sportexperience start om 14.00 uur en is om 16.30 uur afgelopen.

Tijdens de MAD Sportexperience wordt een combinatie gemaakt van de fysieke sport met ook de E-sports variant.

De Gameclub Delfshaven verzorgt  zondag 17 oktobeer een minitoernooi FIFA’22 voor jeugd van 15 jaar en ouder. Juniorscouting verzorgt daarbij de offline voetbalclinic. De Gameclub Delfshaven is een project van GeeGee Gaming in samenwerking met het MAD. Op zondag 24 oktober vindt de MAD DANCE EXPERIENCE plaats. Gezien het weer zal deze niet op het Kapelplein, maar wel in de gymzaal aan de Coloniastraat gehouden worden.

  • Gaming toernooi op mobiele Playstation gaming cases.

  • Fysieke Just Dance experience, via dance workshops.

Deze activiteit wordt gesponsord door Summer Games. Summer Games hebben als doel om met extra sport- en spelactiviteiten jongeren in beweging te brengen. De Summer Games zijn een vervolg op de succesvolle Winter & ZomerGames waarbij we in 2021inmiddels al meer dan 130.000 jongeren in beweging hebben gebracht. In Delfshaven organiseert UitJezelf iedere seizoen een event gericht op kinderen en/of jongeren. De MAD Sport Experience is dan ook het door UitJezelf georganiseerde Herfstevent Delfshaven.

Ben jij 13 jaar of ouder? Zorg dat je er beide dagen ook bij bent.

Ook in het verlengde van deze vakantieactiviteit kun je jouw talent bij Media Atelier  Delfshaven verder ontwikkelen!!  Check’; 20211204_flyer_A5_mad_sport_experience (1)