CultureHaven

Culturehaven; De podcast voor jongeren !!!!

Vanaf donderdag 30 november gaat ‘Culturehaven’ van start. Dit is een twaalf weken durende pilot waarbij jongeren zelf podcasts gaan maken over die onderwerpen die voor hen relevant zijn.

De nadruk bij ‘Culturehaven’ ligt op de jongeren van 21 tot en met 28 jaar. Ben je super gemotiveerd kun je echter al vanaf je 17e jaar je ook al aanmelden. Inzet hierbij is dat de jongeren via drie maanden durende inspiratieprogramma’s verleidt worden om aan de hands van de via MAD beschikbare multimediafaciliteiten aan de slag te gaan met eigen storytelling, en communitybuilding maar ook communitybridging, vanaf week vijf zullen zij hier zelf in een eigen Podcast verslag van doen.

In twaalf weken tijd ga jij jouw zelfvetrouwen een boost geven, leer je alles over hou jij samne met andere jongeren in een team goede podcasts kunt maken, en hoe je dat met een eigen social mediastrategie kunt ondersteunen. Dus wil jij leren presenteren, redactioneel de uitzendingen voorbereiden, leren filmen en socials vormgeven? Meld je dan nu aan voor ‘Culture Haven’.

De deelname is dankzij bijdragen van onder andere Cultuur Concreet helemaal gratis.

Communitybuilding staat voor het versterken van de eigen peergroup, communitybridging gaat over het leggen van vriendschappen en samenwerkingsverbanden tussen in de wijk opgegroeide en als student gehuisveste jongeren. Hiertoe werkt Media Atelier Delfshaven met mediadocenten die allen zelf ook binding met Delfshaven hebben en/ of ook rolmodellen zijn voor de jongeren die we met MAD gaan bedienen.

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet