BEATS MAKEN 2021

Cursus ‘Beats maken’ (voor jongeren & volwassenen)

start op dinsdag 9 november a.s.

Leer in 10 weken zelf je eigen track produceren

 

Wil jij later de nieuwe Armin van Buuren, Joris Voorn of Edson Cesar (van Broederliefde) worden? Bij deze introductiecursus leer jij enkele eerste beginselen van het maken van je eigen muziek en beats.

Op dinsdag 5 oktober is MAD voor kinderen op haar nieuwe leslocatie aan de Willem Buytewechstraat 149 in Coolhaven;  Het GeeGee Content Creation Lab. gestart met een cursus ‘Beats Maken’ voor kinderen. Vanuit deze locatie zal MAD de komende vijf jaar heel Delfshaven bedienen.  Deze wordt verzorgd door onze eigen Beatsmaster Cris Maldonado.  In tien weken leer jij alles wat jij bij het MAD als beginnend producer moet weten. Er wordt gewerkt met het programma  Ableton Pro, de software waar professionele producers ook mee werken.

Voor jongeren (en volwassenen) gaan we nu deze cursus ook aanbieden. Na tien weken ken jij alle (basis) tools en heb jij je eerste nummer(s) zelf geproduceerd. Deze cursus start 2 november, tien weken lang, van 16.45 uur tot 17.45 uur .

Eenoudergezinnen van jongeren tot en met 17 jaar, met een inkomen minder dan € 1.400,- per maand en tweeoudergezinnen met een lager inkomen dan € 1.600,- per maand kunnen het volledige cursusgeld vergoed krijgen via het Jeugdfonds Cultuur. Jongeren tot en met 28 jaar woonachtig  in Schiedam kunnen ook van een soortgelijke regeling gebruik maken. Zit je inkomen boven deze bedragen, maar toch geen geld voor deze cursus? Ook dan zijn er mogelijkheden. Neem dan even contact met ons op of met een link- of wijknetwerker van Team Toekomst; info@teamtoekomst.nl. Zie voor meer informatie ook op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

Er is beperkt plek, dus geef je wel tevoren op, om teleurstelling te voorkomen, via; info@mediaatelierdelfshaven.nl

Deze basiscursus wordt in 2022 vervolgd met een cursus intermediate en advanced.

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet