BEATS MAKEN 2022

Cursussen ‘Beats maken’ (voor tieners, jongeren & volwassenen)

starten op dinsdag 15 februari & 8 maart a.s.

Leer in 10 weken beats maken met Ableton Live

Wil jij later de nieuwe Armin van Buuren, Joris Voorn of Edson Cesar (van Broederliefde) worden? Bij deze introductiecursus leer jij enkele eerste beginselen van het maken van je eigen muziek en beats. Vanuit onze nieuwe leslocatie aan de Willem Buytewechstraat 149 in Coolhaven, in het GeeGee Content Creation Lab, zal MAD de komende vijf jaar heel Delfshaven bedienen.  Komende winter start MAD met een aantal cursussen Beats maken. Deze worden onder andere verzorgd door beatsmaster Cris Maldonado (tieners) en Jivy Schouten (jongeren & volwassenen). Na tien weken ken jij alle (basis) tools of heb jij je eerste nummer(s) zelf geproduceerd (mediate). Er wordt gewerkt met het programma  Ableton Live, de software waar professionele producers ook mee werken. Ook zijn er personal coachingstrajecten als je je skills als naar een ext level wilt brengen.

Basis cursussen Beats maken 8 maart van start

De cursus voor tieners start op 8 maart van 16.40 uur tot 17.40 uur (tieners) en wordt verzorgd door Cris Maldonado. We mikken op een groepsgrootte van 6 (tot maximaal 10) tieners. Bij overinschrijving (7 tot max 10) deelnemers, wordt er een korting (tot max. 50%) gegeven.

De cursus voor jongeren & volwassenen (maximaal 6 deelnemers per groep) gaat verzorgd worden door Jivy Schouten en vindt plaats iedere dinsdag van 18.00 – 19.00 uur (17 +).

De kosten voor deze cursussen van tien weken zijn 300 euro.

Deze basiscursus wordt in 2022 vervolgd met een cursus mediate & advanced (max zes deelnemers).

Mediate cursus Beats maken

Op dinsdag 15 februari om  15.30 uur start voor tieners de mediate basiscursus ‘Beats maken’. Ook deze wordt verzorgd door onze Beatsmaster Cris Maldonado.  In deze tweede reeks van tien lessen ga je nu werkelijk als producer van je eigen muziek met het programma Ableton Live aan de slag.  Na tien weken ken jij alle (basis) tools en heb jij je eerste nummer(s) zelf geproduceerd. De kosten zijn € 150,- voor een reeks van tien lessen.

Er is beperkt plek, dus geef je wel tevoren op, om teleurstelling te voorkomen, via het aan deze pagina gekoppelde aanmeldformulier.

Er is beperkt plek, dus geef je wel tevoren op, om teleurstelling te voorkomen, via; info@mediaatelierdelfshaven.nl

Deze basiscursus wordt in 2022 vervolgd met een cursus advanced (max 6 deelnemers, kosten € 300,-) .

Maatwerkcursussen Beats maken & Individuele productie-coaching

Voor volwassenen en jongeren zijn individuele maatwerkcursussen (om te leren met diverse muziekproductiesoftware te werken) en/of  coaching, bij de productie van eigen tracks, via MAD ook mogelijk.    Er wordt gewerkt met het programma  Ableton Pro, de software waar professionele producers ook mee werken, maar voor maatwerk cursussen is ook coaching bij Logic mogelijk. De kosten hiervoor variëren van € 75,- tot € 60,- euro per uur.

Geen geld, toch meedoen!!

Eenoudergezinnen van jongeren tot en met 17 jaar, met een inkomen minder dan € 1.400,- per maand en tweeoudergezinnen met een lager inkomen dan € 1.600,- per maand kunnen het volledige cursusgeld vergoed krijgen via het Jeugdfonds Cultuur. Jongeren tot en met 28 jaar woonachtig  in Schiedam kunnen ook van een soortgelijke regeling gebruik maken. Zit je inkomen boven deze bedragen, maar toch geen geld voor deze cursus? Ook dan zijn er mogelijkheden. Neem dan even contact met ons op of met een link- of wijknetwerker van Team Toekomst; info@teamtoekomst.nl. Zie voor meer informatie ook op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

 

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet