BEATS MAKEN

Wil jij later de nieuwe Armin van Buuren, Joris Voorn of Edson Cesar (van Broederliefde) worden? Tijdens deze cursus leer je de basis van het digitaal produceren van muziek en beats.

15:30 uur   (kids; 10 – 15 jaar)

16:30 uur  (jongeren; 15 – 21 jaar)

Cursus beats maken op dinsdag 8 november van start

Leer in 10 weken zelf je eigen track produceren!!!

Op dinsdag 8 november om 15.30 uur start dan de introductiecursus ‘Beats maken’. Deze wordt verzorgd door onze eigen Beatsmaster Bintag Manira.  In tien weken leer jij alles wat jij als beginnend producer moet weten. Er wordt gewerkt met het programma  Ableton Pro, de software waar professionele producers ook mee werken. Na tien weken ken jij alle (basis) tools en heb jij je eerste nummer(s) zelf geproduceerd. Deze cursus is bedoeld voor tieners en jongeren tot 28 jaar.

Bij een tot drie deelnemers duurt de les een half uur. Als er vier of meer deelnemers zijn krijg je wekelijks een vol uur les, de kosten hiervoor zijn slechts € 100,- voor de hele reeks. Bij meer dan negen deelnemers wordt de groep in tweeën gesplitst en zal er ook om 16.30 een tweede groep starten. Eenoudergezinnen van kinderen tot en met 17 jaar, met een inkomen minder dan € 1.400,- per maand en tweeoudergezinnen met een lager inkomen dan € 1.600,- per maand kunnen het volledige cursusgeld vergoed krijgen via het Jeugdfonds Cultuur. Zit je inkomen boven deze bedragen, maar toch geen geld voor deze cursus, ook dan zijn er mogelijkheden. Neem dan even contact met ons op of met een link- of wijknetwerker van Team Toekomst; info@teamtoekomst.nl. Zie voor meer informatie ook op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

Er is beperkt plek, dus geef je wel tevoren op, om teleurstelling te voorkomen, via; info@mediaatelierdelfshaven.nl

Deze basiscursus wordt in 2023 vervolgd met een cursus intermediate en advanced.

Docent: Bintang Manira

Lessen: elke week op dinsdag, van 8 november – 20 december

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet