ANIMATIE oud

DINSDAG

Welke tekenfilms vind jij heel tof? Stop Motion-animatie is een filmtechniek waarbij je films van foto’s of stilstaand beeld maakt. Via animatie breng  je stilstaande beelden op een creatieve manier tot leven! Je kunt werken met  kleipoppetjes, tekeningen, voorwerpen of mensen, maar wij gaan vooral veel digitaal tekenen en animeren. Per foto/ beeld veranderden de objecten steeds een beetje (van plaats). Door de foto’s achter elkaar af te spelen, lijken de beelden te bewegen. Deze techniek is de basis van de animatiefilm en stelt je in staat alles, maar dan ook echt alles, tot leven te wekken..

Animatie van zelfgemaakte tekeningen en GIF’s en nog veel meer.

16:00 – 17:30   (kids: 8 – 12 jaar)

19:00 – 20:30   (jongeren: 13 – 21 jaar)

 

Docent: Daniel Ramos dos Santos

Proefles: dinsdag 26 november

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet