Cursussen podcast maken en beats maken in november van start

Basis- & Mediate cursus Beats maken

Vergroot in 10 weken jouw skills om zelf eigen tracks te produceren!!!

Op dinsdag 8 november om  15.30 uur start voor jongeren (& volwassenen) de mediate basiscursus ‘Beats maken’. Ook deze wordt verzorgd door onze Beatsmaster Bintang Maris.  In deze tweede reeks van tien lessen ga je nu werkelijk als producer van je eigen muziek met het programma Ableton Live aan de slag.  Na tien weken ken jij alle (basis) tools en heb jij je eerste nummer(s) zelf geproduceerd. Bij 3 – 5 deelnemers; kosten €300,- voor een reeks van tien lessen.

Er is beperkt plek, dus geef je wel tevoren op, om teleurstelling te voorkomen, via het aan deze pagina gekoppelde aanmeldformulier.

Deze basiscursus wordt in 2022 vervolgd met een cursus advanced (max zes deelnemers).

 

Starters kids-cursus; Leer in 10 weken zelf je eigen track produceren!!!

Op dinsdag 8 maart om  16.40 uur start voor kids en tieners de basiscursus ‘Beats maken’. Deze wordt verzorgd door onze eigen Beatsmaster Bintang Manira. In tien weken leer jij alles wat jij als beginnend producer moet weten. Er wordt gewerkt met het programma  Ableton Live, de software waar professionele producers ook mee werken. Na tien weken ken jij alle (basis) tools en heb jij je eerste nummer(s) zelf geproduceerd. De lessen worden bij voorkeur gegeven in een kleinere groep (3 – 6 deelnemers). De cursusprijs is € 300,- voor tien lessen van een uur.  Bij over-inschrijving (7 tot max 10) deelnemers, wordt er een korting (tot max. 50%) op de kostprijs gegeven.

Er is beperkt plek, dus geef je wel tevoren op, om teleurstelling te voorkomen, via het aan deze pagina gekoppelde aanmeldformulier.

Deze basiscursus wordt in 2023 vervolgd met een cursus advanced (max vijf deelnemers).

 

Beats produceren met Ableton (16 + jaar)

Op dinsdag 1 november start van 18.00 – 19.00 uur tevens de basiscursus Muziekproductie voor jongeren (& volwassenen). De lessen worden enkel gegeven in een kleinere groep (3 – 6 deelnemers). De cursusprijs is € 300,- voor tien lessen van een uur. Deze wordt gegeven door Jizzy Schouten, een upcoming producer uit Rotterdam West die nu al met diverse grote namen (zoals Broederliefde) samenwerkt.

Er is beperkt plek, dus geef je wel tevoren op, om teleurstelling te voorkomen, via het aan deze pagina gekoppelde aanmeldformulier.

NB Na deze basiscursus kun je je verder bekwamen via individuele coaching, afgestemd op jouw behoefte.

Geen geld, toch meedoen!

Jonger dan achttien jaar, geen geld en onderdeel van een eenoudergezin, met een inkomen minder dan € 1.400,- per maand of twee-oudergezin met een lager inkomen dan € 1.600,- per maand. Dan kan het volledige cursusgeld via het Jeugdfonds Cultuur vergoed worden. Oudere jongeren uit Schiedam kunnen ook op een soortgelijke regeling doen. Zit uw inkomen hier net boven, maar toch geen geld voor deze cursus, ook dan zijn er wat mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met ons, of met Team Toekomst; info@teamtoekomst.nl. Zie voor meer informatie ook www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam.

Maatwerkcursussen Beats maken & Individuele productie-coaching

Voor volwassenen en jongeren zijn individuele maatwerkcursussen (om te leren met diverse muziekproductiesoftware te werken) en/of  coaching, bij de productie van eigen tracks, via MAD ook mogelijk.    Er wordt gewerkt met het programma  Ableton Pro, de software waar professionele producers ook mee werken, maar voor maatwerk cursussen is ook coaching bij Logic mogelijk. De kosten hiervoor variëren van € 75,- tot € 60,- euro per uur.

Ben jij nog geen 18 jaar dan kunnen jouw ouders wellicht ook een beroep doen op het Jeugdfonds Cultuur. Oudere jongeren woonachtig Schiedam kunnen ook op een soortgelijke regeling doen.

Ten slotte

Wil jij graag iets leren, via een cursus die wij nog niet aanbieden? Of wil je zelf bij ons willen doceren? Ons programma is nog in ontwikkeling. Laat ons vooral weten, wat jij graag wilt.