Cursus beats maken op dinsdag 9 november van start

Leer in 10 weken zelf je eigen track produceren!!!

Op 1 oktoberber j.l. is het MAD op haar nieuwe leslocatie aan de Willem Buytewechstraat 149 in Coolhaven;  Het GeeGee Content Creation Lab, ingetrokken. Vanuit deze locatie zal MAD de komende vijf jaar heel Delfshaven bedienen.  Op dinsdag 9 november om  16.45 uur start voor jongeren (& volwassenen) de basiscursus ‘Beats maken’ . Deze wordt verzorgd door onze eigen Beatsmaster Cris Maldonado.  In tien weken leer jij alles wat jij als beginnend producer moet weten. Er wordt gewerkt met het programma  Ableton Pro, de software waar professionele producers ook mee werken. Na tien weken ken jij alle (basis) tools en heb jij je eerste nummer(s) zelf geproduceerd.

De kosten hiervoor zijn slechts € 100,- voor de hele reeks. Jongeren die jonger zijn dan 18 jaar die nog thuis wonen en onderdeel zijn van een eenoudergezin, met een inkomen minder dan € 1.400,- per maand en tweeoudergezinnen met een lager inkomen dan € 1.600,- per maand kunnen het volledige cursusgeld vergoed krijgen via het Jeugdfonds Cultuur. Oudere jongeren uit Schiedam kunnen ook op een soortgelijke regeling doen. Zit je inkomen boven deze bedragen, maar toch geen geld voor deze cursus, ook dan zijn er mogelijkheden. Neem dan even contact met ons op of met een link- of wijknetwerker van Team Toekomst; info@teamtoekomst.nl. Zie voor meer informatie ook op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

Er is beperkt plek, dus geef je wel tevoren op, om teleurstelling te voorkomen, via het aan deze pagina gekoppelde aanmeldformulier.

Deze basiscursus wordt in 2022 vervolgd met een cursus intermediate en advanced.

De Gameclub

De Gameclub gaat vanaf volgende week maandag in Pier 80 alweer het derde E-Game sportseizoen in. MAD verzorgt hierbij zoals vanouds de Microlessen. Jongeren tot en met 18 jaar kunnen het cursusgeld hiervan volledig via het JeugdCultuurFonds vergoed krijgen.

Zou jij graag iets willen leren binnen een cursus, die wij nog niet aanbieden? Of wil je zelf bij ons willen doceren? Ons programma is nog in ontwikkeling. Laat ons vooral weten, wat jij graag wilt.