DE GAMECLUB oud

ZONDAG

11:30 – 14:30 uur     (kids 8 t/m 12 jaar)

14.30 – 17.30 uur     (jongeren 13 t/m 17 jaar)

Ben jij op zoek naar een gaming event met spanning, gezelligheid en competitie?

The Challengeroom en MAD werken samen aan een gloednieuwe gamingclub met een educatief en sportief karakter. Spellen die gespeeld zullen worden zijn o.a. FIFA 20, Rocket League en Fortnite. Naast bewegingsactiviteiten en gaming worden er ook micro-lessen gegeven zoals; Gamer in spe, Gamedesign, Perfecte Pitch, Beats maken, Bewegen in je vrije tijd, Animatie, enz.

The Challengeroom bouwt met de Gameclub aan een verbinding tussen gaming, gezondheid en educatie. Daarin vinden The Challengeroom en MAD elkaar dan ook als partners. De Gameclub biedt als terugkerend wekelijks gamingevent niet alleen plezier en ontspanning, maar voorzien de deelnemers ook van handvatten om zich op andere vlakken te ontwikkelen.

De entree wordt tien euro, maar in 2019 is de introductieprijs slechts vijf euro.

Lessenreeks: 3 november – 15 december 2019

Docenten: Sergio Meijer en Farlyson Dortalina.

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet