DE GAMECLUB

Ben jij tussen de 8 en de 14 jaar en ben jij op zoek naar een gaming event met spanning, gezelligheid en competitie?

GeeGee Gaming en MAD werken al drie jaar samen aan een gameclub met een educatief en sportief karakter. Spellen die gespeeld zullen worden zijn o.a. FIFA 20, Rocket League en Fortnite. Naast bewegingsactiviteiten en gaming worden er door mede door het MAD micro-lessen gegeven zoals; Gamer in spe, Gamedesign, Perfecte Pitch, Beats maken, Bewegen in je vrije tijd, Animatie, enz.

GeeGee Gaming bouwt met de Gameclub aan een verbinding tussen gaming, gezondheid en educatie. Daarin vinden GeeGee Gaming en MAD elkaar dan ook als partners. De Gameclub biedt als terugkerend wekelijks gamingevent niet alleen plezier en ontspanning, maar voorzien de deelnemers ook van handvatten om zich op andere vlakken te ontwikkelen.

De entree wordt tien euro.

Startdatum Lessen: Iedere maandag

Locatie; Pier 80

Docenten: Sergio Meijer en Farlyson Dortalina.

    Hierbij meld ik de hieronder genoemde aan voor deelname aan het MAD

    Ik wil graag nadere informatie ontvangen over het Jeugd Cultuur Fonds.

    Ik ga akkoord dat er gedurende de cursus opnamen (foto en video) ten behoeve van social media worden gemaakt.(verplicht)
    WelNiet